Serrallers

Serrallers Barcelona

Serralleria 24h, estem a la seva disposició, els set dies a la setmana, per donar solució a tot el que pugui necessitar i solucionar ja sigui de forma urgent o no.

Serraller a Barcelona 24 hores

Som "Cerrajeros Barcelona" i estem 24 hores oferint servei d'obrir portes, ens especialitzem en obertures de tot tipus i usem en cada cas l'eina especifica que requereixi per evitar danyar el mecanisme de tancament.

logo de Cerrajeros Barcelona

Fem canvi de pany amb claus, bombin o cadenat, ja sigui per avaria, pèrdua de clau o robatori.

Pany Cisa, Tesa i persiana amb mès seguretat

PRESSUPOST GRATUÏT

GARANTIA A TOT SERVEI

Envieu un WhatsApp

Serralleria a domicili

Obertures sense trencar, de tot tipus, per serrallers que coneixen la millor manera de solucionar-ho amb la mínima deterioració, per no haver de canviar les seves claus i pany. Tingui en compte que els professionals en serralleria que saben fer el seu treball són els que intenten reparar sense trencar gens

Cerrajeros Barcelona y ganzuas para abrir puertas

Tenim tota marca i model de pany

Reparem al moment, posar pany suplementari, tancament amb sistema de seguretat de barres, amb fixació en sòl lateral i part superior, augmentant la seva resistència notablement

Cerraduras todas las marcas

CANVIEM A TOTA HORA EL SEU PANY, SI VA PERDRE LES CLAUS

Canvi: bombins panys clau cadenat

Tenim tots les marques i models, si el seu cas és, que té un pany antic i ja no es fabrica, la hi reparem en el nostre taller de mecanitzat, o si vol canviar-la, li instal·larem un model nou, amb les modificacions en la porta i muntatge que siguin necessàries, per al bon funcionament i amb un nivell de seguretat més actualitzat als temps d'avui.

Referint-nos als diferents tipus de portes, allí trobem les de fusta que són les més econòmiques, després les blindades que es diferencien per tenir una placa metàl·lica de dos mil·límetres en la seva superfície interior i exterior i les mes segures són les cuirassades que estan fabricades per una estructura interior d'acer reforçada amb barres i recoberta de fusta o làmina plàstica de color generalment imitació fusta, aquestes últimes són les més seguretat donen, però per realment fer-les segures i resistent a tota mena d'atacs s'haurien d'equipar amb frontisses reforçades, ancoratges anti palanca, escut anti trepant y pany de seguretat anti bumping.

Instal·lem cadenats en persianes de local, reparem motor elèctric i dupliquem comandament a distància als nostres clients. Reparació de persianes a domicili, si la seva persiana té la cinta deteriorada pel desgast o trencada perquè se li va trencar la hi canviem a un preu molt competitiu, reemplacem la seva cinta de persiana en el dia.

Si el que necessita és canviar la porta sencera, podem realitzar un treball ràpid i a bon preu. Si es tracta d'una porta de garatge o pàrquing, li direm que ens dediquem a la seva reparació i manteniment, per a un bon funcionament, tant com si el seu accionament és manual o automàtic amb motor a comandament distancia, atenem en tot el territori de BCN i Barna centre.

Restaurem portes blindades o cuirassades que tinguin els seus mecanismes trencats o travats. Obrim caixes fortes i fem desnonaments sol entre particulars, no a institucions bancàries.

Canviem molla de porta de comunitat, fem ensinistrament i claus mestra

Consells del manyà

Ens agradaria aconsellar-li que quan entri a viure a un pis nou o llogui un local, tingui la precaució de canviar els panys per no tenir dubtes de qui pugui tenir alguna còpia de la seva clau, no estaria de més optar per un pany que solament permet copiar les claus amb una targeta identificativa en la qual consta un codi que li assigna el fabricant i solament així podrà duplicar-les en distribuïdors autoritzats, d'aquesta manera tindrem control d'accés a la nostra propietat. Alguna cosa molt important que sempre ha de tenir present, és tancar sempre la seva porta amb clau, tant si surt com si es troba dins.

Tenim Panys, Arcu, Cisa, Aga, Jis, Stv, Mcm, Sidese, Ezcurra, Multlock, Kaba, Fichet, Assa Abloy, Tesa, Orengo, Bilma, Azbe, Fac, Sts, Ifam, Abus, Jma, Gaon System, Mul T Lock, Keymat, Mottura, Iseo, Fiam, Tover, Lince, i més.

Whatsapp